Gizlilik Politikası

Heinen Hopman Mühendislik A.Ş [“Firma”], gizliliğinizi korumaya ve ona saygı göstermeye kendini adamıştır. Gizlilik Politikasına bağlılığımız, herhangi bir sorumluluk reddi beyanı ile sizden topladığımız veya bize sağladığınız veya herhangi bir şekilde işlenecek olan tarafımıza verdiğiniz kişisel verilerin temelini belirler. Kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini anlamak için lütfen bu politikayı dikkatle inceleyin.

Sizden toplayabileceğimiz bilgiler

Kişisel verilerinizi doğrudan sizden ya da hizmetlerimizle ilişkili olarak veya yasal iş faaliyetlerimiz sırasında bize sağladığınız diğer bilgiler aracılığıyla elde edebiliriz.  

Aşağıda detaylı olarak bahsedilen Verileri toplayabilir ve işleyebiliriz;

Otomatik olarak toplanan anonim veriler

Site, bizi ziyaret ettiğiniz takdirde,

  • internet servis sağlayıcınız,
  • tarayıcı tipiniz, kullandığınız tarayıcı türü ve versiyonu
  • etki alanı adınız,
  • IP adresiniz,
  • birörnek kaynak konumlayıcı (URL) dahil işletim sisteminiz ve platformunuz,
  • sizi bize yönlendiren web sitesi,
  • açmak istediğiniz web sayfaları, bunları açtığınız saat ve tarih, giriş ve çıkış noktaları
  • web sitelerimizi kullanma şekliniz hakkında veriler, örneğin, görüntülediğiniz web sayfalarına, tıkladığınız reklam bantlarına (banner) ve köprü bağlatılarına (hyperlink) ilişkin ayrıntılar

gibi verileri içeren web sitesi kullanım verilerini otomatik olarak toplayabilir. Bu verileri tamamıyla anonim bir şekilde toplamakta ve tutmaktayız.

Doğrudan tarafınızca sağlanan kişisel veriler

Bizimle ürün satın alırken, form doldururken, e-posta vasıtasıyla, Site vasıtasıyla, telefonla, yazı ile veya başka yollarla iletişim kurduğunuzda sağlanan bazı bilgileri ve kişisel verileri toplamaktayız. Bizimle paylaştığınız kişisel verilerin gizliliği işbu Gizlilik Politikası çerçevesinde sağlanacaktır. Bu şekilde toplanan kişisel veriler aşağıdakiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın şunları içerebilir:

  • adınız ve soyadınız;
  • e-posta adresi;
  • cinsiyet;
  • telefon numarası;
  • posta adresi;
  • yaş/doğum tarihi;
  • ürünlerimizle ilgili görüşleriniz
  • bankacılık ve online ödeme hizmetlerine yönelik mevzuat kapsamında izin verildiği ölçüde ödeme detaylarınız;
  • fatura bilgileriniz;
  • satın alma geçmişiniz;
  • siparişin yerine getirilmesi kapsamında sağlayacağınız başkaca veriler;
  • bizimle iletişim kurarken iletebileceğiniz özel talepler (yalnızca arşivleme amaçlarına yönelik).

Diğer kaynaklardan alınan veriler

Gelecek siparişlerinizi emniyetli ve güvenli bir şekilde size ulaştırmak için, posta şirketleri, kredi kurumları ve güvenilir iş ortaklarımız gibi kaynaklardan ödeme davranışlarınız hakkında bilgi alabilir, sipariş ve teslimat adreslerinizi kargo ve nakliyat şirketlerinden güncelleyebiliriz. Bu şekilde toplanan kişisel veriler, gelir seviyesini, hobiler ve ilgi alanlarınızı, tüketici ve pazar araştırması verilerini, satın alma davranışını, kamuya açıklanmış olan verileri veya bloglar, videolar, internet gönderileri ve kullanıcı tarafından oluşturulmuş içerikler gibi eylemleri içerebilir.

Güvenlik ve kişisel verilerinizi sakladığımız yer

Kişisel verilerinizin güvenliğini korumayı taahhüt ediyoruz. Kişisel verilerinizin yetkisiz erişime ve kullanıma karşı korunmasına yardımcı olmak için çeşitli güvenlik teknolojileri ve prosedürleri kullanıyoruz. Politikaları gözden geçirmeye ve yeni teknolojilerin kullanıma sunulmasıyla ek güvenlik tedbirlerini uygulamaya devam edeceğiz.

Bilgilerin internet üzerinden iletilmesi tamamen güvenli değildir ve verilerin Kişisel Verileri Koruma Kurumunun Güvenli ülke listesi dışındaki ülkelere aktarılmasını içerebilir. Bu, genellikle web üzerinden; e-posta hosting hizmetleri veya Bulut aracılığıyla bize teslim edilen özel yazılım çözümleri için bulut çözümlerinin kullanımı yoluyla gerçekleşir. Bununla birlikte, kişisel verilerinizi kendi amaçları için kullanacak herhangi bir üçüncü tarafa yetki vermeyiz. Güvenli olmayan ülkeler, kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili olarak yeterli düzeyde koruma sağlayamayabilir. Verilerinizi göndererek, bu aktarımı, depolamayı ve işlenmeyi kabul edersiniz.

Kişisel verilerinizi korumak için elimizden geleni yapmamıza rağmen, bize aktarılan kişisel verilerinizin güvenliğini tam anlamı ile garanti edemeyebiliriz. Herhangi bir veri aktarımı kendi sorumluluğunuzdadır. Kişisel verilerinizi aldıktan sonra, yetkisiz erişimi önlemek için uygun güvenlik önlemlerini kullanırız.

Kişisel verilerinizin Kullanımı

Sahip olduğumuz kişisel verilerinizi kullanıyoruz:

  • Hizmetlerimizin reklamı gibi meşru çıkarlarımızda; aşağıdaki listelenen hizmetlerin sizlere iletimi gibi amaçlar için sizden onay alarak ilginizi çekebilecek hizmet veya ürünlerimizle ilgili bilgileri size sağlamak için,
  • Sizinle aramızdaki herhangi bir sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmek;
  • Hizmetlerimizi tanıtmakla ilgili meşru menfaatlerimizde,
  • Mevzuata/Yasalara uymak
  • Hizmetlerimizdeki değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek için kullanabiliriz.

Kişisel Verilerinizin aktarımı

Verilerinizi, iş ortaklığımız gereği, bize hizmet veren veya herhangi bir işletme veya varlıkları sattığımız veya satın aldığımız durumlarda üçüncü taraflara açıklayabiliriz. Bu durumda, Verilerinizi söz konusu işletme veya varlıkların muhtemel satıcısına veya alıcılarına ifşa edebiliriz. Verilerinizi herhangi bir yasal zorunluluğa uymak veya çalışanlarımızın veya müşterilerimizin haklarını, mülklerini veya güvenliğini korumak amacıyla da aktarabiliriz.

Diğer sitelere linkler

Web sitemiz zaman zaman diğer web sitelerine ait bağlantılar içerebilir. Bu web sitelerinin herhangi birine web sitemiz aracılığı ile bir bağlantı sağlarsanız, bu web sitelerinin kendi gizlilik politikalarına sahip olduğunu ve bu politikalar için herhangi bir sorumluluk veya yükümlülük kabul etmediğimizi lütfen unutmayın. Bu web sitelerine herhangi bir veri göndermeden önce lütfen bu politikaları kontrol edin.

Haklarınız

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11. maddesi Kapsamında sizinle ilgili verileri nasıl işlediğimize dair bilgi vermek veya değişiklikler yapmak için bize başvurmak için birey olarak belirli haklara sahipsiniz. Bu haklar belirli durumlarda geçerlidir ve aşağıda belirtilmiştir:

  • Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Veri Sorumlusu Bilgisi

Heinen Hopman Mühendislik A.Ş

Bu politikadaki değişiklikler

Bu Politikayı zaman zaman güncelleme/değiştirme hakkımız saklıdır. Herhangi bir değişiklik yaparsak, bu değişiklikleri; hangi bilgileri topladığımızı, bu bilgiyi nasıl kullanabileceğimizi ve hangi durumlarda açıklayabileceğimizi, paylaşırız. Web sitemizi veya hizmetlerimizi kullanmaya devam eder ya da değişiklikler yayınlandıktan sonra veri aktarımını sürdürürseniz, güncellenmiş politikayı okuduğunuz ve kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bizimle iletişime geçin

Bu Politika ve işlediğimiz verilerle ilgili sorular, yorumlar, istekler ve şikâyetlerinizi info@tr.heinenhopman.com adresinden lütfen bize bildirin.

Tüm talepler hızlı ve detaylı bir şekilde ele alınacaktır.

Politika Revizyon Geçmişi

a.

Politika Yürürlükte

01.01.2020

b.

Belge Revize Edildi

 

 

Belgelendirme


rrr-2.png bureau_veritas-2.png rmrs-2.png
Stay updated

Subscribe to our newsletter

Close
İletişim